De Brasserie

De Brasserie

Wie de Kolk van Surhuisterveen kent, kent Brasserie Kolkzicht. Daar zijn we best een klein beetje trots op. We zijn dan ook blij u hier als gast te mogen ontvangen. Bij Kolkzicht kunt u terecht voor een lunch of diner, maar ook voor een kopje koffie met appelgebak of een borreltje zit u prima bij ons.

Brasserie Kolkzicht bestaat uit een aantal gedeeltes. Aan de voorzijde van onze brasserie bevindt zich het verwamde terras, tot laat in de zomer kunt u hier lekker buiten zitten. Aan de zijkant is het terras uitgebreid met loungemeubels, voor een extra ontspannende zit. Daarbij wordt dit jaar het zijterras nog verder gerestyled met nieuwe parasols en diner tafels en ook nog verwarmd!

De brasserie zelf bestaat uit een restaurant-bargedeelte en een grote zaal, deze is beschikbaar bij bijzondere gelegenheden of voor georganiseerde feesten en partijen. Uiteraard beschikt Kolkzicht over een speciale rokersruimte, deze vindt u achterin het restaurant-bargedeelte. Boven de brasserie is nog een kleinere zaal welke uitermate geschikt is voor vergaderingen en presentaties.

Brasserie Kolkzicht beschikt over een free WiFi hotspot en zijn we te volgen op twitter en facebook.

Wij hopen dat u ons snel zult bezoeken, en dat u dan geniet van uw verblijf bij Kolkzicht. Wij zullen in ieder geval ons uiterste best doen om het u naar de zin te maken!