Arrangementen


Lunch en diner

Wij bieden u diverse mogelijkheden op het gebied van lunch of diner. Van een kleine snack tot een goed verzorgde lunch, u kunt altijd rekenen op een perfecte kwaliteit en een vlotte bediening.
Voor een uitgebreid diner kunt u terecht in het restaurant van Brasserie Kolkzicht, of in onze gezellige serre. Naast diverse vlees- en visspecialiteiten heeft onze kok bijna altijd wel een leuke dinertip. Zeker aan te raden !

Bekijk hier de menukaart en wij hebben al een 3 gangen diner vanaf € 20,--.


Broodmaaltijden

Bekijk hier de verschillende broodmaaltijden die wij aanbieden.


Groepsdiners en buffetten

Voor grotere groepen hebben we een keuze uit diverse menu's, koude en/of warme buffetten en koffietafels. Ook hiervoor kunt u gebruik maken van één van onze gezellig en sfeervol ingerichte zalen.

Bekijk hier de verschillende koude en warme buffetten.


Bruiloften en partijen

Voor het verzorgen van bruiloften, familie en/of bedrijfsfeesten bent u bij ons aan het juiste adres. Voor talloze bruidsparen hebben wij ons steentje mogen bijdragen aan hun grote dag, waarbij wij zoveel mogelijk rekening hebben gehouden met hun wensen.
In de grote zaal (met podium) kan een feest tot maximaal 350 gasten worden gehouden, maar voor een kleiner gezelschap is deze ruimte ook zeer geschikt. Ook hier zij diverse arrangementen en mogelijkheden bespreekbaar.


Vergaderingen en Presentaties

Diverse mogelijkheden op vergader- cursus- of presentatiegebied, waarbij verschillende zalen tot uw beschikking staan. Of het nu gaat om een vergadering van zes personen of een presentatie voor tweehonderd personen, u kunt rekenen op een goede en discrete verzorging waarbij diverse audiovisuele middelen door ons verzorgd kunnen worden, zoals

Flip over
Overheadprojector
Projectiescherm
Geluidsinstallatie
Tv/video combinatie

Bekijk hier onze vergader arrangementen